SÜT SIĞIRCILIĞININ PROBLEMLERİ

Süt sığırcılığında başa çıkılması gereken problemler ve karlılığı artırmak için ne yapmalıyız.

TÜRKİYENİN YENİ SIKINTISI YUMRULU DERİ HASTALIĞI

Lumpy skin disease olarak bilinen yumrulu deri hastalığı artık türkiyenin korkulu rüyası haline geldi.

BESİCİLİĞİN PROBLEMLERİ

Ülkemizde hayvancılık yaygın ancak bilinçsiz ve eğitimsiz çalısmalar ailelerin zor geçinmesine neden oluyor.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Karikatür Dünyasına Muhteşem Bir Karikatür daha


               İnsanoğlu yıllardır yapılmamasını istediği seylerin yapılmaması için uğrasıp duruyor fakat ne yaparsa yapsın, sağda olmazsa solda kesin oluyor. Çok güzel bir karikatür ile bize anlatılmaya çalısılan o kadar şey var ki sanırım bu karikatür için ne kadar yazarsam yazayım bu karikatürü açıklamış saymayacağım kendimi. bu yüzden dir ki herkes kendi görebildiğini anlasın.

Günün Annesi Şeçildi!!


         Bugun haberlere bakarken, nerdeyse haberin basından sonuna kara haber diye tabir ettiğimiz olaylara yer verdiler. Sürekli birileri ölüyor yaralanıyordu. Ama sonunda çok güzel bir haberle haberlere son verdiler. Neymiydi bu haber;

         Çin'deYeni doğmuş 4 tane Beyaz kaplan anneleri tarafından kabul edilmemiş ve bu yavrulara hayvanat bahçesinde bulunan anne kurt süt verdi.


         Olay aslında öyle yavrulara süt veriyim mantığıyla olmuyor. Nasıl mı ? Yeni doğmuş kaplanlar üzerlerindeki yavru zarlarıyla birlikte yeni doğum yapmış anne Kurt'un önüne bırakılıyor ve anne kurt yavru zarlarını yalayarak kokularını alıyor ve bu yavruları kendi yavrusu sanıyor. Sonuç olarak kendi yavrusu sandığı yavruyu emziren anne bence günün anne adayı olmaya değer bir şey yaparak 4 tane canı kurtarıyor. Alkışlar bu kurt köpeğine. Unutmayalım ki Kurt Türk milletinin simgesidir. Merhametini esirgemeyen Türk Milletinide anca böyle bir canlı temsil edebilir.



Dikkat Çevirme Var!!!

Epeydir Karikatür Yayınlamıyordum!!

             Biliyorum bir zamanlar sürekli karikatür paylasıyorsum ve kendimce yorumlamaktaydım. Ama bu yılın üzerime yüklemiş olduğu yük fazlalığı nedeniyle neredeyse bloguma bile bakamıyordum. Bu sezon biterken facebook üzerinde gördüğüm ve gerçekten paylasmaya değer olduğunu düsündüğüm karikatürü sizlerle paylasıyorum.

              Sizden ricam artık karikatürlerin altında sizlerin düsüncelerini görmek ve resimlerden insanların ne kadar farklı seyler anladığını bir daha göstermenizdir.

             İşte karikatür ;


Yorumlarınızı esirgemeyin ki paylaşma azmimizden mahrum kalmayalım. sizlere arz eder çevirmeli hayatlar dilerim..

Aslanlar ile Güne Merhaba


         Çok güzel bir video ile hayvanlar ve insanlar alemini bizlere anlatıyor bir görevli. Video bizlere saldırgan ölümcül denen vahşi hayvanların aslında ne kadar kedi yürekli olduğunu gösteriyor.



Emlak mı arıyorsunuz? hiç düsünmeden Hürriyet Emlak ile bu sorunu yarım saate halledebilirsiniz..

http://gkaratas.blogspot.com/2012/05/aradgnz-emlak-hurriyetemlakcomda.html