Fenerbahçemiz 14. Kez Finalde

Bildiğimiz üzere 13 kez finale kadar yükselen fakat sadece 4 ünde basarı gösterebilen takımımız yine finalde. Bu sezon hiç beklenmeyen bir şampiyonluk yarısı içindeyiz umarım şampiyonda olucağız bu gidişle. Asıl mesele Türkiye Ziraat kupası finaline yükselmemiz hiç sasırılacak birşey değil son yıllarda sürekli final oynayan takımımız elbettte bu senede final oynayacaktır fakat bu yıl bir farklılık olacak bu sefer kupayı havaya kaldıran takım Sarı-Lacivert formayı giyen takım kaldıracak. Hayatım boyunca Fenerbahçemizin çok fazla maçtan galip ayrılır diye bir iddaam olmadı fakat bugune kadar hangi maç veya maçlardan galip ayrılacağız desem o zaman Fenerbahçemiz galip ayrılmayı bildi o maçlardan hissediyorum ki bu sefer kupa finali bizim olacak!
Galibiyetle ayrılırız dediğim birkaç maç:
Kupada final rakibmiz bu akşam oynanacak Trabzonspor-Antalyaspor maçının galibi olacak. Hangi takım nasıl tur atlar.
Trabzonspor ilk maçı 2-0 galp geldiği için gol attığı taktirde iki farklı mağlubiyetler trabzona yarayacak.Beraberlik her türlü trabzonsporu finale taşıyacak. Ts 1 gol attığı takdirde Antalyasporun turu atlaması için en az 4 gol atması gerkecek.
Ant 2-0 Ts (uzatmalar)
Ant 3-1 Ts (Tur atlayan takım)
Ant 4-1 Ts (Tur atlayan takım)
Ant 4-2 Ts (Tur atlayan takım)
Ant 5-3 Ts (Tur atlayan takım)
Ant Ts (Tur atlayan takım)


Bu yıl takımım adına en kötü geçirdiğim bir yıl fakat Fenerbahçem bu yıl bu haliyle birdenbire kendini şampiyonluk yarısında buldu. Bu hafta Beşiktas klubunu hüsrana uğratan bir skorla evlerine göndereceğiz. Basarılar Fenerbahçem basarılar sana SARI KANARYAM basarılar..

0 yorum:

Yorum Gönder