SÜT SIĞIRCILIĞININ PROBLEMLERİ

Süt sığırcılığında başa çıkılması gereken problemler ve karlılığı artırmak için ne yapmalıyız.

TÜRKİYENİN YENİ SIKINTISI YUMRULU DERİ HASTALIĞI

Lumpy skin disease olarak bilinen yumrulu deri hastalığı artık türkiyenin korkulu rüyası haline geldi.

BESİCİLİĞİN PROBLEMLERİ

Ülkemizde hayvancılık yaygın ancak bilinçsiz ve eğitimsiz çalısmalar ailelerin zor geçinmesine neden oluyor.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

KOMİK KARİKATÜRLER


ULUDAG UNİVERSİTESİ TANITIMI

TARİHÇE
Aklın ve bilimin öncülük ettiği, Atatürk'ün çizdiği çağdaş, laik ve demokratik yolda, özgür düşünceli ve kişisel sorumluluk duyguları gelişmiş ulusal değerlere saygılı olarak kültürel ve tarihi değerleri benimsemiş, çağdaş görünüşlü gençler yetiştirmeyi amaç edinen üniversiteye bağlı olarak, 8 Fakülte, 2 kurulma aşamasında fakülte, 2 Yüksekokul, 10 Meslek Yüksekokulu, 3 yeni açılacak Meslek Yüksekokulu, 1 Konservatuvar, 3 Enstitü, 13 Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Rektörlüğe bağlı olarak kurulan 6 bölüm bulunmaktadır.
1970 yılında kurulan Bursa Tıp Fakültesi (İstanbul Üniversitesine bağlı olarak) ile 1974 yılında kurulan Bursa İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Üniversitenin temelini oluşturmaktadır.
1975 yılında yasal kuruluşunu gerçekleştirerek Bursa Üniversitesi adı altında Eğitim-Öğretim hizmetine başlayan Üniversitenin 20 Temmuz 1982 tarihinde Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı hakkında 41 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile adı Uludağ Üniversitesi olarak değiştirilmiştir.
1976 yılında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
1978 yılında Veteriner Fakültesi
1981 yılında Ziraat Fakültesi
1982 yılında Eğitim Fakültesi (Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bursa Yükseköğretmen Okulu ile Yabancı Diller Yüksekokulu birleştirilerek)
1982 yılında İlahiyat Fakültesi
1983 yılında Fen-Edebiyat Fakültesi'nin kurulması ile birlikte üniversitedeki faal Fakülte sayısı 8'e ulaşmıştır.
1995 Hukuk, Güzel Sanatlar ve Diş Hekimliği Fakülteleri
Sanayi ve hizmet sektörüne nitelikli ara insan gücü yetiştirmek amacıyla;
1985 yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu,
1986 yılında Bursa Meslek Yüksekokulu adı ile kurulan Yüksekokul
1996 yılında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak ikiye ayrılmıştır.
1992 yılında İlahiyat Meslek Yüksekokulu( İlahiyat Fakültesine bağlı olarak kurulmuştur.)
1994 yılında Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu
1995 yılında Karacabey Meslek Yüksekokulu
1995 yılında İnegöl Meslek Yüksekokulu
1995 yılında İznik Meslek Yüksekokulu
1995 yılında Yalova Meslek Yüksekokulu
1996 yılında Sağlık Yüksekokulu (4 yıllık)
1997 yılında Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu
1999 yılında Orhangazi Meslek Yüksekokulu
1999 yılında Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu
1998 yılında U.Ü.Devlet Konservatuvarı kurulmuştur. (Yarı zamanlı statüde)
1999 yılında U.Ü.Dev.Konser.Müz.ve Bale İlköğretim Okulu kurulmuştur. (Tam Zamanlı Statü)

YERLESKE DAGILIMI
Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik-Mimarlık, Veteriner, Ziraat, Eğitim Fakültesinin büyük bölümü ile Fen-Edebiyat Fakültesi, Sağlık Hizmetleri ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Enstitüler, Bölüm Başkanlıkları ve Rektörlük merkez örgütü, şehir merkezine 18 Km.uzaklıktaki 16.000 dönüm arazi üzerine kurulu ana yerleşim birimi olan Görükle Yerleşkesi'nde faaliyetlerini sürdürmektedir.
Eğitim Fakültesinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Devlet Konservatuvarı, Sağlık Yüksekokulu, İlahiyat Fakültesi şehir merkezinde hizmet vermektedir.
Yalova ili ile Mustafakemalpaşa, Karacabey, İnegöl, İznik, Yenişehir ve Orhangazi ilçelerinde bulunan yüksekokullarımız hizmetlerini isimlerini aldıkları ilçelerde sürdürmektedirler.
Üniversitede 2003 - 2004 akademik yılında, 24.803 Lisans, 15.751 Önlisans, 1808 Yükseklisans, 657 Doktora öğrencisi olmak üzere toplam 43.019 öğrenci öğrenim görmektedir.
Eylül 2003 tarihi itibariyle Üniversitede toplam 332 Profesör, 136 Doçent, 259 Yardımcı Doçent, 269 Öğretim Görevlisi, 132 Okutman, 859 Araştırma Görevlisi, 84 Uzman olmak üzere toplam 2.071 öğretim elemanı bulunmaktadır.

HİZMETLER-ETKİNLİKLER
Sağlık Hizmetleri
Uludağ Üniversitesi öğrenci ve personelin sağlık sorunlarına cevap veren Mediko Sosyal Merkezi'miz, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi'ne bağlı olarak hizmet vermektedir.
Cuzi bir ücret karşılığında teşhiş ve tedavileri yapılan öğrencilerin ilaç gereksinimleri anlaşmalı eczanelerden karşılanmaktadır. Sağlık yönünden daha detaylı bir araştırmaya gerek görülenler Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesine sevk edilmektedir.
Mediko Sosyal Merkezimizde normal poliklinik hizmetleri dışında, diş tedavileri, psikolojik danışma merkezi, radyolojik tetkikler, kan ve idrar tahlilleri yapılmaktadır. Ayrıca haftada 1 gün Nöroloji, Kulak-Burun- Boğaz, Cildiye, Göz ve Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanları öğrencilerin sorunlarına cevap vermektedir.
Kültürel Etkinlikler
Uludağ Üniversitesi temel işlevi olan eğitim-öğretimin yanısıra; öğrencilerinin yeteneklerini geliştirmek en mükemmel ortamı sağlamak için olanaklarını zorlamaktadır.
Gençlerin uzun sürecek eğitimlerinin başlangıcında birbirlerini tanımaları için düzenlenen organizasyonlarda maddi imkân sağlamak, öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirmek ve sanatın çeşitli dallarında faaliyet göstermeye teşvik etmek amacıyla yürütülen çalışmalar, uzman öğretim üyelerinin rehberliğinde çeşitli vesilelerle düzenlenen gün, gece ve haftalarda sergilenmektedir.
Bu etkinlikler; Türk Halk Oyunları, Türk Halk ve Sanat Müziği, Pop Müzik Topluluğu, Çok Sesli Koro, Modern Dans, Aerobik, Tiyatro, Sinema, ve Uludağ Üniversitesi Senfoni Orkestrası çeşitli dinletiler vermektedir. Ayrıca Basın Kulübü, Çevre Kulübü, Endüstri İlişkileri Kulübü, Endüstri Mühendisliği Topluluğu, Eşli Danslar Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü, Kampçılık-Dağcılık-Trecking Kulübü,Su Altı Kulübü, Satranç Kulübü, UBİAT (Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu) Kulübü'dür.
Her yıl mayıs ayının ilk yarısında Kültür Sanat ve Spor Şenliği'nde öğrenciler bu etkinliklerini sergilemektedirler.
Uludağ Üniversitesi 1996 yılından itibaren tüm yemek hizmetleri özelleştirilmiş, bu suretle tasarruf sağlanmıştır.
Sosyal Hizmetleri
Kampüslerdeki yemekhanelerimizde akademik, idari personel ve öğrenciler ucuz yemek imkânlarına sahiptirler.
Muhtaç öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmektedir. Yerleşke içinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı önlisans ve lisans öğrenci yurdu ile TEV Rabia Rıza Biçen yükseklisans öğrenci yurdu toplam 4.000 öğrenciyi barındırmaktadır. Üniversitenin Güçlendirme Vakfı tarafından 80 başarılı öğrenciye burs verilmektedir.
Uludağ Üniversitesi çalışanları ile evli öğrencilerimizin çocuklarına eğitim ve bakım hizmeti veren kreş ve anaokulumuz üniversitenin maddi ve manevi desteği ile çok iyi şartlarda ve çok az bir ücretle hizmet vermektedir.
Uludağ Üniversitesi tüm Fakülte ve Yüksekokullarında öğrencilerimizin yararlanabileceği kantin ve kafeteryalar hizmet vermektedir. Bunlar özel firmalar tarafından işletilmektedir.
Sportif faaliyetler
Uludağ Üniversitesi Spor Etkinlikleri, Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilmektedir. Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı okutmanlarının denetiminde her yarı yıl ücretsiz olarak eskrim, okçuluk, tenis, tekerlekli paten, güç geliştirme, aerobik ve badminton kursları açılmaktadır. Bu kurslar 2000 civarı öğrenci tarafından takip edilmektedir. Ayrıca Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından doğa yürüyüşleri, sokak basketbolu, futbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmektedir.
Uludağ Üniversitesi öğrencilerin beden ve ruh sağlıkları için sportif etkinliklere önem verilmektedir. Sportif etkinliklerin yapılabilmesi için her türlü alt yapı ve tesis mevcuttur. Bunlar, çim futbol sahası, 2 toprak futbol sahası, ışıklandırılmış 4 toprak tenis kortu, 2 asfalt tenis kortu, 2 kapalı tenis kortu, 5 açık asfalt basketbol sahası, 4 kapalı spor salonu, atletizm pisti, kros parkuru, inşaatı devam eden kapalı yüzme havuzu ve tartan pisttir.
Ulusal ve uluslararası yapılan sportif etkinliklerde; hentbol, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, güreş, atletizm, kros ve kayakta öğrencilerimiz Üniversiteyi en iyi şekilde temsil etmektedirler. Bu Etkinlikler Üniversitenin spor okutmanlarının hazırladıkları programlar ile yürütülmektedir.
Uludağ Üniversitesi Spor Kulübü kurulduğundan bu yana basketbol, tenis, halter, binicilik, atletizm, eskirim, hentbol ve futbol dallarında faaliyet göstermektedir.
Her yıl temmuz-ağustos aylarında Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı okutmanlarının denetiminde Eğitim Fakültesi Müzik ve Resim bölümü okutmanlarının da katkıları ile 7-14 yaş grubundan sporcular için yaz okulu düzenlenmektedir.

Funda ARAR hakkında tüm bilgiler



BİYOGRAFİSİ
İlk öğrenimini Ankara'da, orta ve lise öğrenimini babasının görevi nedeniyle Muğla ve Adapazarı'nda tamamladı. Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Funda Arar, ilkokul 3. sınıftan itibaren mandolin ve solfej dersleri almaya başladı. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı sınavını ilk 5'in içine girerek kazandı. Okulu bitirdikten sonra iki yıl boyunca müzik öğretmenliği ve sahne çalışması yaptı.Kendisi gibi sanatçı olan Febyo Taşel ile evlidir.Yaklaşık bir buçuk yıl albüm çalışmalarını sürdüren Funda Arar titiz bir repertuar seçiminden sonra stüdyoya girerek "Sevgilerde" adını verdiği albümünü 2000 yılı Şubat ayında tamamladı.
Sessiz sakin görünümlü hüzünlü gencecik bir kız üzerinde siyah bir manto güvercinler arasında " sokaktayım kimsesiz bir sokak ortasında / yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum / yolumun karanlığa karışan noktasında / sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum" diye haykırıyordu. Necip Fazıl Kısakürek'in şiiri "Kaldırımlar" şarkı olmuş ve Türkiye Funda Arar'ı bu şarkıyla tanımıştı. Albümde Kaldırımlar'ın Yanı sıra Behçet Necatigil'in "Sevgilerde", Gülsüm Cengiz'in "Yağmur", Şeyda Kılınç'ın "Ay Doğmadan Gel" şiirleride yer almaktaydı.Funda Arar özellikle Kaldırımlar'daki güçlü sesi usta yorumuyla dikkatleri çekmişti.
Bu hüzünlü şarkının ardından Funda Arar "Aysel" le bizi 1950'li yıllara götürdü. O yılların atmosferinde ustaca tango yapıyordu. Ardından "Sonu Yok Bu Aşkın" ile Funda Arar bu kez bir kumsalda yalnızlığı ve hüznü anlattı. 2001 yılının Şubat ayında ise Kıraç ile birlikte yaptığı düet albüm ile karşımıza çıktı. İlk kliplenen şarkı "Sevgiliye" oldu bu albümde. "Sevgiliye" albümünün bir başka özelliği ise Funda Arar'ın bestecilik yönünü ortaya koyan ilk çalışma olmasıydı. Sözleri ve müziği Funda Arar'a ait "Seni Düşünürüm"ün klibinin yayına girmesiyle birlikte çok daha geniş kitleler onu tanıdı ve sevdi.
2002 senesinin Mart ayında, Funda Arar, hazırlıkları 1,5 yıldır devam eden ikinci solo albümü "Alagül"ü müzikseverlerin beğenisine sundu. "Alagül" albümünde yer alan 6 şarkıda Funda Arar'ın imzası vardır. Yıllar öncesinde Erkin Koray'ın söylediği "Arapsaçı"nın da yer aldığı albüm 12 parçadan oluşuyor.
2003 yılının Ekim ayında çıkartmış olduğu üçüncü solo albümü "Sevda Yanığı" ile hayran kitlesini genişleten sanatçı ilk klibini albümüyle aynı adı taşıyan Sevda Yanığı adlı parçaya çekmiştir. Bu albümünde de nostalji geleneğini devam ettiren Funda Arar , Ahmed ARİF'e ait olan "Haberin Var mı" adlı parçayı tekrar yorumlayarak Türk müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. 2,5 yıl aradan sonra resmi açıklamaya göre 3 Mart 2006 tarihinde çıkartmış olduğu Son Dans adlı albümüyle tekrar hayranları ile buluşan sanatçı çıkış parçası olarak albümünün ilk parçası olan Karartma Günleri'ni seçmiştir. Aynı zamanda bir dönemin ünlü ismi Bergen'in Benim İçin Üzülme adlı şarkısını yeniden yorumlayarak her albümde bir eski parça geleneğini devam ettirmiştir. Araya Rüya adlı bir Türk Sanat Müziği albümü de sıkıştıran Arar, 2,5 yıl aradan sonra Zamanın Eli adlı albümünü 6 Mart 2009 tarihinde piyasaya sürmüştür.


ALBÜMLERİ
1999 SEVGİLERDE                                2001 SEVGİLİYE
2002 ALAGÜL                                        2003SEVDA YANIGI
2006 SON DANS                                    2008 RÜYA
ZAMANIN ELİ

UEFA Avrupa Ligi Grupları Rakiplerimiz Belli Oldu 2009-2010

Fenebahçe de Galatasaray da kolay rakipleri çekti.
Umuyorum ki Avrupa Liğinde oynayacak iki takımımızda basarılı olacak
Ve gruplarını birincilik ile tamamlayacaklardır.Haydi fener haydi cimbom
Dagıtın be ortalıgı tek mutluluk kapımız sizsiniz
Avrupada oynayan tu takımlarımıza basarılar dilerim
Vatana millete hayırlı olsun
İŞTE GRUPLAR
                            A GRUBU                                               B GRUBU
1.Ajax                                                                                            1.Valencia
2.Anderlecht                                                                                   2.Lille
3.Dinamo Zagreb                                                                            3.Slavia Prag
4.Timişoara                                                                                     4.Genoa


                            C GRUBU                                              D GRUBU

1.Hamburg                                                                                      1.Sporting Lisbon
2.Celtic                                                                                           2.Hereenven
3.Hapoel Tel Aviv                                                                           3.Hertha Berlin
4.Rapid Wien                                                                                  4.Ventspils
                             E GRUBU                                              F GRUBU
1.Roma                                                                                            1.Panathinaikos
2.Basel                                                                                             2.GALATASARAY
3.Fulham                                                                                          3.Dinamo Bükreş
4.CSKA Sofia                                                                                  4.Sturm Graz
                             G GRUBU                                              H GRUBU
1.Villareal                                                                                         1.Steaua Bükreş
2.Lazio                                                                                             2.FENERBAHÇE
3.Levski Sofia                                                                                  3.Twente
4.Salzburg                                                                                        4.Sheriff
                             I GRUBU                                              J GRUBU
1.Benfica                                                                                         1.Shakhtar Donetsk
2.Everton                                                                                         2.Brugge
3.AEK                                                                                             3.Partizan
4.BATE Borisov                                                                              4.Toulouse
                             K GRUBU                                            L GRUBU
1.PSV                                                                                              1.Werder Bremen
2.Kobenhavn                                                                                    2.Austria Wien
3.Sparta Prag                                                                                   3.Athletic Bilbao
4.Cluj                                                                                               4.Nacional

Ne Zamandır Gün Isıgını Görmeden Uyuyamaz Oldum

Ne zamandır gün ışığını görmeden uyuyamaz oldum.
Aslında bu yeni değil ama uzun zamandır yapmadığım birşey.
Havanın aydınlanırken oluşturduğu mavilik,
o enteresan koku beni benden almaya yetiyor..
Sorgulamaya başlıyorum herşeyi..
 Bağlanmaktan korktuğum kadar bağlanabiliyorum bir yüreğe.
Bu yüzden şimdi gel-git lerim..
Hem gülümsüyorum her sözünde.
 Hem de hep başka anlamlar katarak asabileşebiliyorum.
 Ait olma duygusu zor geliyor sanırım..
Ya da ısınamıyorum bir bedene.
Kaçma isteğim sadece doğduğum şehre ait değil,
 Keza önüme serilen yüreklerden de kaçmak istiyorum.
 Ne bir gülüş, ne de bir bakış ıslah edebilir şimdi beni..
 Duygularımın parçalanmış ceset gibi savrukluğunu taşıyamıyorum.
Hepsi bu...

Deli Açık Kapıyı Görünce Ne Yapar??

Haydi Fener haydi Cimbom Gösterin En Az 5

Merhaba arkadaslar
Yarın Fenerbahçe'imin Sion maçı ve Galatasaray'nın Levadia Tallinn maçı
Kanaryamın ve Aslan'ın fark atacagına inanıyorum(ins. öyle olur).
Ve Trabzon'un Toulouse maçı var sanıyorum ki artık Trabzonun herhangi bir umut ısıgı kalmadı.
Umut Değil Kara Bulut durumu anlayacagınız.Dilerim Rabbimden kazanıp tur atlarlar.
Bir üzüntü de salı aksamı Sivasspor yasattı.Ama ben Sivas'a güveniyorum en kısa zamanda toparlanıp eski Gücüne kavusacak ve tekrar Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak.

Site Halkına Duyurulur

Merhaba arkadaslar.
Bir aya yakın  zamandır siteyi gelistirmeye ve sizin ihtiyaç duyabileceginiz eklentiler eklemeye çalısıyorum.
Nevarki gördüğüm kadarıyla pek siz arkadaslara istediğini veremiyorum.

Siz degerli arkadaslarımdan ve sevgili blog siyaretcilerimden istediğim,
Sitemi izlemeniz izle butonuna basarak emailinizi aktiflestirin
Daha güzel bir blog ve sizin isteklerinize karsılık verebilecek bir blog olması için
DEGERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Site halkına duyurulur(Zahmet edip okudugunuz için teşekkür ederim)

Lost 5. Sezon 1. Böüm


Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 1 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 2 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 3 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 4 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 5 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 6 için burayı tıklayın
Rapidshare Lost 5. Sezon 1. Böüm part 7 için burayı tıklayın
Türkçe Alt yazı için burayı tıklayın

Management

Oldboy-İhtiyar Delikanlı

Oldboy 1. part için burayı Tıklayın
Oldboy 2. part için burayı Tıklayın
Oldboy 3. part için burayı Tıklayın
Oldboy 4. part için burayı Tıklayın
Oldboy 5. part için burayı Tıklayın
Oldboy 6. part için burayı Tıklayın
Oldboy 7. part için burayı Tıklayın
rar şifresi: sinnerozi

Ada-The Island-Ada

Ada izlemek için buraya Tıklayın 1
Ada izlemek için buraya Tıklayın 2
Ada izlemek için buraya Tıklayın 3
Ada izlemek için buraya Tıklayın 4
Ada izlemek için buraya Tıklayın 5
Ada izlemek için buraya Tıklayın 6
Ada izlemek için buraya Tıklayın 7
Ada izlemek için buraya Tıklayın 8
rar sifresi:

Giriş Noktası-Point of entry

Giriş Noktası 2007 1.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 2.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 3.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 4.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 5.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 6.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 7.part için Tıklayın
Giriş Noktası 2007 8.part için Tıklayın

Blade 1,2,3 full film serisi

rar sifresi:
                                      
rar sifresi:

rar sifresi:

Prison Break Tüm Sezonlar

Sezon 1 Bölüm 1 - Pilot
Sezon 1 Bölüm 2 - Allen
Sezon 1 Bölüm 3 - Cell Test
Sezon 1 Bölüm 4 - Cute Poison
Sezon 1 Bölüm 5 - English, Fitz or Percy
Sezon 1 Bölüm 6 - Riots, Drills and the Devil: Part 1
Sezon 1 Bölüm 7 - Riots, Drills and the Devil: Part 2
Sezon 1 Bölüm 8 - The Old Head
Sezon 1 Bölüm 9 - Tweener
Sezon 1 Bölüm 10 - Sleight of Hand
Sezon 1 Bölüm 11 - And Then There Were 7
Sezon 1 Bölüm 12 - Odd Man Out
Sezon 1 Bölüm 13 - End of the Tunnel
Sezon 1 Bölüm 14 - The Rat
Sezon 1 Bölüm 15 - By the Skin and the Teeth
Sezon 1 Bölüm 16 - Brother's Keeper
Sezon 1 Bölüm 17 - J-Cat
Sezon 1 Bölüm 18 - Bluff
Sezon 1 Bölüm 19 - The Key
Sezon 1 Bölüm 20 - Tonight
Sezon 1 Bölüm 21 - Go
Sezon 1 Bölüm 22 - Flight

Sezon 2 Bölüm 1 - Manhunt
Sezon 2 Bölüm 2 - Otis
Sezon 2 Bölüm 3 - Scan
Sezon 2 Bölüm 4 - First Down
Sezon 2 Bölüm 5 - Map 1213
Sezon 2 Bölüm 6 - Subdivision
Sezon 2 Bölüm 7 - Buried
Sezon 2 Bölüm 8 - Dead Fall
Sezon 2 Bölüm 9 - Unearthed
Sezon 2 Bölüm 10 - Rendezvous
Sezon 2 Bölüm 11 - Bolshoi Booze
Sezon 2 Bölüm 12 - Disconnect
Sezon 2 Bölüm 13 - The Killing Box
Sezon 2 Bölüm 14 - John Doe
Sezon 2 Bölüm 15 - The Message
Sezon 2 Bölüm 16 - Chicago
Sezon 2 Bölüm 17 - Bad Blood
Sezon 2 Bölüm 18 - Wash
Sezon 2 Bölüm 19 - Sweet Caroline
Sezon 2 Bölüm 20 - Panama
Sezon 2 Bölüm 21 - Fin del camino
Sezon 2 Bölüm 22 - Sona


Sezon 4 Bölüm 2 - Breaking and Entering
Sezon 4 Bölüm 3 - Shut Down
Sezon 4 Bölüm 4 - Eagles and Angels
Sezon 4 Bölüm 5 - Safe and Sound
Sezon 4 Bölüm 6 - Blow Out
Sezon 4 Bölüm 7 - Five the Hard Way
Sezon 4 Bölüm 8 - The Price
Sezon 4 Bölüm 9 - Greatness Achieved
Sezon 4 Bölüm 10 - The Legend
Sezon 4 Bölüm 11 - Quiet Riot
Sezon 4 Bölüm 12 - Selfless
Sezon 4 Bölüm 13 - Deal or No Deal
Sezon 4 Bölüm 14 - Just Business
Sezon 4 Bölüm 15 - Going Under
Sezon 4 Bölüm 16 - The Sunshine State
Sezon 4 Bölüm 17 - The Mother Lode
Sezon 4 Bölüm 18 - VS
Sezon 4 Bölüm 19 - S.O.B.
Sezon 4 Bölüm 20 - Cowboys and Indians
Sezon 4 Bölüm 21 - Rates of Exchange
Sezon 4 Bölüm 22 - Killing Your Number
Sezon 4 Bölüm 23-24 - Final Break 1
Sezon 4 Bölüm 23-24 - Final Break 2

Diziyi sorunsuz izlemeniz için gereken player. Gom Player

The Aviator--Göklerin Hakimi--


Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 1
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 2
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 3
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 4
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 5
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 6
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 7
Aviator filmini izlemek için burayı Tıklayın part 8

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link



4. Sezon 1-22 tüm bölümler
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm1 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm2 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm3 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm4 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm5 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm6 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm7 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm8 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm9 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm10 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm11 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm12 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm13 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm14 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm15 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm16 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm17 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm18 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm19 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm20 izlemek için burayı Tıklayın
Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm21 izlemek için burayı Tıklayın

Supernatural 4.Sezon Full Bölümler Tek Link Bölüm22 izlemek için burayı Tıklayın
Alt yazı için tıklayın:

Supernatural 3. Sezon Full Sezon


Sezon 3 bölüm 1 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 2 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın

Sezon 3 bölüm 3 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın

Sezon 3 bölüm 4 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 5 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın 
Sezon 3 bölüm 6 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın    
Sezon 3 bölüm 7 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 8 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 9 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 10 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 11 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 12 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın  
Sezon 3 bölüm 13 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın 

Sezon 3 bölüm 14 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın

Sezon 3 bölüm 15 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Sezon 3 bölüm 16 indirmek için lütfen Burayı Tıklayın
Alt yazi için Tıklayınız

Supernatural Sezon 2 Tüm Bölümler

Supernatural 1.Sezon 22 Bölüm

Sezon 1 Bölüm 1 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 2 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 3 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 4 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 5 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 6 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 7 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 8 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 9 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 10 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 11 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 12 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 13 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 14 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 15 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 16 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 17 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 18 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 19 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 20 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 21 indirmek için burayı tıklayın
Sezon 1 Bölüm 22 indirmek için burayı tıklayın

Alt yazı için burayı tıklayın
ARKADASLAR DENEDİM PROBLEM YOK

Karanfl --Ahmet Haşim-

Karanfil

Yarin dudağından getirilmiş
Bir katre alevdir bu karanfil,
Gönlüm acısından bunu bildi!

Düştükçe vurulmuş gibi, yer yer
Kızgın kokusundan kelebekler;
Gönlüm ona pervane kesildi.

Ahmet Haşim

Bakısların --Victor Hugo-

Bakışların

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur...

Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır
Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.

Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder
Sevişenler daima gözlerle yemin eder...

Victor Hugo

Su Kasidesi --Fizuli-

Su Kasidesi

Saçma ey göz eşkden gönlümdeki odlara su
Kim bu denlü dutuşan odlara kılmaz çâre su

(Ey göz! Gönlümdeki (içimdeki) ateşlere göz yaşımdan
su saçma ki, bu kadar (çok) tutuşan ateşlere su fayda
vermez.)

Âb-gûndur günbed-i devvâr rengi bilmezem
Yâ muhît olmış gözümden günbed-i devvâra su

(Şu dönen gök kubbenin rengi su rengi midir; yoksa
gözümden akan sular, göz yaşları mı şu dönen gök
kubbeyi kaplamıştır, bilemem..)

Zevk-ı tîğundan aceb yoh olsa gönlüm çâk çâk
Kim mürûr ilen bırağur rahneler dîvâra su

(Senin kılıca benzeyen keskin bakışlarının zevkinden
benim gönlüm parça parça olsa buna şaşılmaz. Nitekim
akarsu da zamanla duvarda, yarlarda yarıklar meydana
getirir.)

Vehm ilen söyler dil-i mecrûh peykânun sözin
İhtiyât ilen içer her kimde olsa yara su

(Yarası olanın suyu ihtiyatla içmesi gibi, benim
yaralı gönlüm de senin ok temrenine, ok ucuna benzeyen
kirpiklerinin sözünü korka korka söyler.)

Suya virsün bâğ-bân gül-zârı zahmet çekmesün
Bir gül açılmaz yüzün tek virse min gül-zâra su

(Bahçıvan gül bahçesini sele versin (su ile
mahvetsin), boşuna yorulmasın; çünkü bin gül bahçesine
su verse de senin yüzün gibi bir gül açılmaz.)

Ohşadabilmez gubârını muharrir hattuna
Hâme tek bahmahdan inse gözlerine kara su

...
...

Fizuli