BJK: 1-3 :KASIMPASA T.C. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası (D) grubu maçıyla, 25 gün aradan sonra BJK İnönü Stadı'nda taraftarıyla buluştu.

BJK İnönü Stadı'ndaki son maçını ilk yarının son haftasında 18 Aralıkta Bursaspor'a karşı oynayan siyah-beyazlılar, 25 gün aranın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçıyla taraftarlarının karşısına çıktı.


RAMAZAN'IN İLK RESMİ MAÇI

Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarında, devre arasında Almanya'nın Hoffenheim takımından transfer edilen kaleci Ramazan Şahin, ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi.
Antalya'daki özel turnuvada ilk kez Beşiktaş ile sahaya çıkan Ramazan, Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11'de yer alıp, ilk resmi maçını oynadı.
SIVOK YEDEK

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sürekli savunmanın göbeğinde şans tanıdığı Tomas Sivok'u Kasımpaşa karşısında yedek bırakırken, defansın ortasında İbrahim Toraman ile İbrahim Kaş'a görev verdi.

Orta alanın sağında Nihat, solunda ise Tello forma giyerken Bobo ise forvette oynadı.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Rüştü, Hakan, Ferrari, Fink ve İsmail ile Serdar Özkan kadroda bulunmazken, yedek kulübesinde Korcan, Sivok, Rıdvan, Nobre, Tabata, Necip ve Holosko yer aldı.


TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Beşiktaşlı taraftarlar, uzun süren ayrılığa rağmen, takımlarının Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde boşluklar göze çarparken, 300 kadar Kasımpaşa taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder