T.C. ZİRAAT KUPASINDA YARI FİNALİ GARANTİLEYEN MANİSASPOR OLDU

T.C. ZİRAAT KUPASINDA ÇEYREK FİNALDE DENİZLİSPORU 4-1 YENEN MANİSASPOR YARI FİNALİ GARANTİLEDİ.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ilk randevu, Manisaspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 16'da Hüseyin Tok, 31'de Güven ile 64 ve 86. dakikalarda Simpson kaydetti. Denizlispor'un tek sayısı ise 20. dakikada penaltıdan Angelov kaydetti. Bu maçın ardından akşam üstü Fenerbahçe evinde Şükrü Saraçoğlu Statyumunda Bursasporu konuk etti. Karsılasma Fenerbahçenin 3-0 lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından ilginç açıklamalar yapan Ertuğrul SAGLAM Şu açıklamaları yaptı.


Fenerbahçenin gollerini Andre Dos Santos, Diego Lugano, Semih Şentürk kaydetti. Fenerbahçe evinde aldığı bu sonuç ile büyük ölçüde bir üst turu garantiledi.





Bu sonuç Fenerbahçe için iyi olmasına ragmen Fenerbahçe için bir kötü haberde Ugur BORAL'dan geldi. Bursaspor maçının 36 dakikasında girdiği ikili mücadelede sahanın azizliğine ugradı. Maçtan sonra çekilen MR sonuçunda Ugur BORAL'ın sol baldır çapraz baglarının koptugu ve sezonu kapattığı açıklandı. Kısa süre sonra ameliyat olacağı da açıklamalar da yer aldı...

0 yorum:

Yorum Gönder