Volkan Konak, Bu Kez Tüm Şarkılarını Sokak Hayvanları için Söyleyecek

4 Nisan Pazar günü saat 20.00'da IBB Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nde sahne alacak olan Volkan Konak, bu kez tüm şarkılarını sokak hayvanları için söylüyor.
Genital bölge rahatsızlıkları düşünüldüğünden çok daha yaygın.
Tuzla Belediyesi'nin katkıları ve Team Organizasyon'un desteği ile düzenlenecek olan konserin gönüllü sunuculuğunu usta oyuncu Doğa Rutkay üstleniyor.
Türkiye'nin en başarılı dansçılarından oluşan ve bugüne dek hayvan hakları alanında pek çok organizasyonda gönüllü olarak yer alan dans grubu dans@company' de (DANS ET COMPANY) "Doğa ve Hayvanlara Saygı" temalı koreografileriyle gönüllü olarak sahne alacakları konsere renk katacak.
KONSERİN AMACI
İnsan hakları ve çevre konularındaki duyarlılığıyla tanınan usta yorumcu Volkan Konak, bu kez vahşete ve duyarsızlığa kurban edilen binlerce sahipsiz sokak hayvanının sesi olmak için sahneye çıkıyor!

"YAŞAM HAKKI KUTSALDIR" diyen Volkan Konak, duyarsız sürücülerin çarpıp ölüme terk ettiği, "içimizden biri"leri tarafından işkence ve türlü eziyetlere maruz bırakılan sahipsiz can dostları için sahneye çıkıyor...
En önemli amaç ise sahipsiz hayvanların çektiği acılara dikkat çekmek...
Volkan Konak diyor ki;

"YAŞAMA BİR ŞANS VERİN, BU GÜÇ SİZDE VAR..."
Konserin hayata geçmesinde emeği geçen Volkan Konak, Doğa Rutkay, dans@company ve Biletix'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyor ve önümüzdeki konser ve organizasyonlarda sanatçı ve kuruluşların desteklerini bekliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder