ABD Yine Ne Kadar Adil Oldğunu Gösterdi!!!

ABD Mahkemelerinde alınan bir karara göre aşagıda vereceğim iğrenç videoda görülen işkence görüntülerini iştediğin gibi yap, çek ve yayınlama izni çıktı.(bunu yapanlara insan demeye milyonlarca sahit lazım).

ABD Yüksek Mahkemesi, hayvanlara ilişkin şiddet görüntüleri içeren videoları ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirerek, bu konudaki yasağı iptal etti.

İtalyan La Stampa gazetesinde yer alan habere göre, Yüksek Mahkeme, bire karşı 8 oyla aldığı kararda, hayvanlara ilişkin vahşet görüntülerinin yer aldığı videoların, ABD Anayasasının 1. Ek Maddesi tarafından koruma altına alınan ifade özgürlüğü kapsamında bulunduğuna hükmetti.
Federal hükümetin, bu tür görüntülerin video kasetlerinde ya da diğer yayın araçlarında yer almasını yasaklamaya yetkisi olmadığını belirten Yüksek Mahkeme, bu kararıyla hayvanları işkenceden korumaya yönelik olarak 1999 yılında Kongrede onaylanan federal bir yasayı iptal etmiş oldu.
Yüksek Mahkeme Başkanı John Roberts, kararın hayvanlara yönelik şiddete ilişkin yasakları kapsamadığına işaret etmesine karşın kararın, özellikle de hayvan hakları savunucularının tepkisini çekeceği tahmin ediliyor.

(Bu videoda her nasıl olursa olsun herhangi bir ilişkisi olan kişileri kınıyorum ve her nasıl oluyorda böyle videoları paylaşmak özgürlük deniyorsa kahrolsun bu özgürlük, insanlıktan nasibini almamış insanları oralara getirenlere yazıklar olsun başka e diyebilirim bilmiyorum sadece yazıklar olsun).



(Bu videoyu paylaşma sebebim sadece bir pretestodur.Lütfen başka bir sey düsünmeyin)

0 yorum:

Yorum Gönder