VETGİLLER SPOR

Bu nasıl bir panodur ya siz hiç görmediniz mi nasıl yapılıyo bunlar.
Bir heyecana kapıldık turnuvaya kayıt yaptırdık. Öyle bir takım olduki kimse kimseyi tanımıyor. Gel de sen bu takımdan basarı bekle. Ne diyeyim hayırlısı olsun bare, hiç olmassa bi yarı final oynasak kendimizi avuturuz. Ama takımımım bir sansızlığı daha var oda eger Mass Aktivite'yi geçersek karsımıza gelecek olan Dösemecilerspor karsımıza dinç bir sekilde gelecek ,rakibimiz bay geçtiği için bizden daha sanslı sanırım.
!!!Bu konuya dikkat çekmek istiyorum bu organizasyonu kim düzenledi ise!!!!!
Turnuva neden vizelere denk getirildi anlamak mümkün değil! Bu turnuvayı yapacak kşiler bunun farkında değil mi nasıl bir uygulama yapmaya çalısıyorsunuz ,biz öğrencilere bir gareziniz mi var sormak isterim? Bu dönem olan oldu ne diyelim insallah aynı hatalar olmaz bizde seneye sağlam bir takım kurup sampiyonluğa oynarız. Turnuvaya katılan tüm takımlara basarılar dilerim.

1 yorum:

  1. kötü bir maç çıkardık ve sonuç olarakta maalesef yenildik maçta yaptığım bir hata ki bu bence hata değil siz de benim yerimde olsanız aynısını yapardınız---5 net kaleciyle karsı karsıya bırattım adamları bi gol atamadılar sonra benim 30 dakikada çektiğim bir şut--- ve bu yüzden tüm maçı benim yüzümden kaybetmiş gibi davrandılar. Ama şu bir gerçek ki bana bunu söyleyenler maçta hiçbir varlık göstermedi

    YanıtlaSil