Bir Kedi 8 Ayda Ne Kadar Yol Alabilir?

Kayıp Kedi 8 Ayda 2 Bin Km Yol Almış!!
ABD 'de kaybolan bir kedi 8 ay sonra, yaklasık 2 bin km uzakta bulundu. Kedi Charles'ın bu kadar yolu nasıl aldığı ise merak konusu.


               ABD'ın New Mexico eyaletinde Albuquerque kentinde yaşayan Robin Alex'in kedisi Charles, kaybolduktan 8 ay sonra yaklaşıık olarak 2 bin km uzaktaki Chicago'da bulundu. Geçen yıl bir iş seyehatine çıkan Alexi kedisini arkadaşına bıraktı. Ancak charles adlı kedi bu sırada kayıplara karıştı. Çok üzülen Alex, tam ümidini kaybetmiştiki bir telefonda aldığı haber -Charles'in yasadığı ve Chicago Hayvan Bakımı bürosunda olduğuydu- havalara uçmasını sağladı.




Günün Fırsatı   
              Chicago Hayvan Bakımı bürosu çalışanları sokakta bulunan Charles'in üzerinde mikroçip buldu.Mikroçipteki bilgilerle Alex'e ulasan görevliler, kedisinin hayatta olduğunu söyledi.Ancak Alex'in, kedisini New Mexico'ya getirebilecek kadar parası yoktu.Bu sırada yaşananları internetten öğrenen Lucien Sims, Charles'i getirebileceğini söyledi. American Airlens da kediyi ücretsiz olarak taşıma sözü verdi. Alex artık Charles'ini bekliyor.
              New Mexico'dan Chicago'ya nasıl gittiğini bilineyen Charles'ın sağlık durumu iyi, sadece küçük bir sağuk algınlığı olduğu sağlık çalışanları tarafından bildirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder