Dünyayı Kasırıp Kavuran Fırtına Devam Ediyor!!!

             Hepimizin bildiğimiz gibi dünyada sayılı Türk yazara sahibiz. Bunlardan birisi de Burak TUNA. Yazmaya baslandığı ilk günden bu yana sayısız kitap bastıran ve seri yakalayan Metal Fırtına Serisi tekrar okuyucularıyla bulustu. Bu bulusma Maetal Fırtına 5 ile devam ediyor. Okuyucularını içine ceken kitap hızla ilerlemeye devam ediyor.
             Metal Fırtına 5 dopdulu bir şekilde biz okuyucularıyla bulustu. İçinde akılda süphe uyandıracak ve beyni oyalayacak o kadar fazla içeriğe sahip ki kitap, bazen bu dünyadan koput tamamen kitabın içine gömülebiliyorsunuz. Kitap içinde sizlere sözlemek istediğim o kadar fazla sey varki tabiki bunu yapamam. Size tafsiyem almadıysanız hemen Metal Fırtınanın beşinci serisini sipariş verin.
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.







             Yazımın sonuna varırken sizlere Metal Fırtına 5 'ten bir alıntıyla veda etmek isterim;

-Toplumsal sistemler yalanla idare edilebilir. Gerçekler ortada olsa, sistem islemez. İnsan organizması kendisini bu gerçeğe göre kurgular ve sistem işletilemez.
...


Kitap arkası bilgi;
*Metal fırtına serisinin beşinci kitabı, okuyuculara unutamayacakları bir serüven yasatmaya hazır.
*Gri Takım dünyanın çesitli yerlerinden ajanlarını bir araya getiriyor ve kötülüğün kalesine doğru yola çıkıyor...
*Süper güçlerin casusluk örğütleri ve özel kuvvet birimleri, onların bu yolculuğuna engel yada yardımcı olmak için, kıyasıya bir mücadelenin içine giriyor...
...

0 yorum:

Yorum Gönder